Samenwerken

Samenwerken begint met kennismaken. Als opdrachtgever wilt u er zeker van zijn dat u de juiste persoon in huis haalt voor de teksten die u wilt laten (her)schrijven. Uiteraard is een eerste kennismaking altijd vrijblijvend. Dat kan telefonisch, persoonlijk of bijvoorbeeld via Teams of Zoom. Bij een groter project kunnen we beginnen met een eerste deel en pas daarna afspraken maken over het vervolg. Zo kunnen we van beide kanten ervaren of de samenwerking ‘werkt’.

Van webtekst tot handboek

U kunt bij Tekst Berber Bijma terecht voor heel verschillende teksten. Nieuwe of
herschreven teksten voor uw website bijvoorbeeld, interviews of achtergrondverhalen voor een magazine, maar ook de eindredactie van een groot document of handboek. Bijna altijd Nederlandstalig, met zo nu en dan een uitstapje naar it Frysk.

Toegankelijke teksten

Makkelijk schrijven is het moeilijkste dat er is. En daarom voor een tekstschrijver de leukste uitdaging. Teksten op B1-niveau, bijvoorbeeld voor overheidswebsites of publieksuitgaven, zijn opdrachten die regelmatig langskomen.

Meer weten? Neem contact op:

Berber is een uitstekende tekstschrijver met een fijne pen. Ze is een snelle werker, heeft een proactieve houding en weet de juiste tone of voice te vinden. Ze kan zeer complexe onderwerpen vertalen in een heldere, aansprekende taal voor een groot publiek. En ze is ook nog eens een superfijne medewerker met wie ik graag samenwerk!”

Dafna Holtzer, Sociaal-Economische Raad